"Alhamdulillah, tugas saya sebagai guru vokal program ini sudah selesai. 17/7/2020. Ditanya adakah Syamel memiliki ciri calon suami dicari, Ernie dalam nada berseloroh berkata, penyanyi lagu Hidup Dalam Mati itu mempunyai rupa yang manis. (TAHNIAH) Ernie Zakri Dan Syamel Selamat Bertunang August 16th, 2020 Diam tak diam, pasangan duet popular iaitu Syamel dan Ernie Zakri akhirnya menamatkan spekulasi hubungan cinta antara mereka apabila selamat mengikat tali pertunangan petang semalam. rancang kahwin tahun depan - ernie tak nafi syamel punyai ciri-cirinya Penyanyi dan pelakon Ernie Zakri telah memberi bayangan bakal menamatkan zaman bujang pada tahun hadapan. Click the arrow button in the top upper corner of your browser. Jom suarakan pendapat anda, caranya mudah sahaja Saya rasa patut menamatkan zaman bujang. Menerusi posting yang di muat naik di laman Instagram Ernie Zakri, beliau dilihat sangat teruja berkongsi foto … Hiburan. Like us on Facebook to see similar stories, Terengganu floods: More than 5,000 forced from homes, Demi cinta, Mick Jagger hadiahkan rumah RM7.7 juta kepada kekasih, Leah Remini doubts authenticity of Tom Cruise's rant, Vincent Tan, TMJ promote Malaysian football, Invoking Bible and moonwalk, Netanyahu starts Israeli vaccination drive, YouTube had the mostly unremarkable year it was looking for, Leaked Samsung Galaxy S21 Ultra spec sheet reveals a sophisticated camera setup. "Umur saya dah 28 tahun. “Dia ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam. Pasangan duet lagu Aku Cinta ini akan menamatkan zaman bujang pada awal tahun hadapan. Jadi, doakan semoga semuanya dipermudahkan. Ernie Zakri hanya mula mengenali Syamel sebagai juara Akademi Fantasia 2015 dan mula rapat setelah sama-sama menyertai Duo Star. FOTO ihsan IG. Sejak daripada itu, spekulasi mereka berdua mempunyai hubungan istimewa semakin hangat diperkatakan, malah […] Mereka juga sama sekali tidak menidakkan andai suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo. Ketua Polis Kelantan Datuk Shafien Mamat berkata serbuan dilakukan oleh sepasukan anggota pada pukul 3.10 pagi selepas menerima maklumat daripada orang awam. Itulah ungkapan yang pertama terpacul di mulut Syamel apabila ditanya berkenaan isu menggelarkan penyanyi Ernie Zakri sebagai ‘Sayang’.. Menurut Syamel beliau sendiri tidak tahu bagaimanakah portal berkenaan boleh membuat cerita seperti yang demikian malah turut bertanyakan Ernie berkenaan artikel tersebut. Penyanyi Ernie Zakri berbangga dengan prestasi yang ditampilkan oleh finalis rancangan realiti Big Stage. SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya.. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. Penyanyi duet lagu popular, Aku Cinta ini terdahulu pernah digosipkan bercinta apabila acap kali dilihat meluangkan masa bersama dan ada berkongsikan moment itu di laman Instagram. Pasangan duet serasi Ernie Zakri dan Syamel sering digosipkan bercinta ekoran terlihat sangat sepadan bersama. By clicking to run this downloaded file you agree to the. Akhirnya terjawab desas-desus mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, Ernie Zakri dan Syamel apabila mereka menerusi sumber dikatakan bakal berkahwin pada tahun hadapan. Walau bagaimanapun, nampaknya pasangan yang sedang hangat bercinta dan tidak lama lagi bakal berkahwin iaitu penyanyi popular, Ernie Zakri dan Syamel … Bagi Ernie, dia akui bahawa Syamel merupakan … 5 Cara Ini Ajar Anak 6 Tahun Membaca ABC Tanpa Memaksa, Mudah Je Mak Ayah. "Dalam keluarga, hanya saya yang belum berkahwin. “Doakan semoga saya dapat menamatkan zaman bujang menjelang tahun depan kerana tahun depan usia saya sudah 29 tahun.”, Biarpun begitu, Ernie Zakri berkata bahawa pada tahun ini pula dia perlu fokus terhadap kerjaya dan ibu bapanya. COVID-19 has not left Afghanistan. PENYANYI Ernie Zakri menjelaskan gaun merah yang digayakan pada persembahan semasa Mentor 7 malam Ahd lalu tidak keterlaluan atau menyentuh sensitiviti berpakaian.. Ernie berkata, rekaan baju Amaze Atelier itu berkonsepkan gaun korset yang diinspirasikan daripada … Yang pasti, ciri-ciri utama adalah dia menghormati ibu bapa saya,” ujarnya. Artikel Berkaitan: Syamel Punya Ciri-Ciri Suami Idaman, Hormat Ibu Bapa – Ernie Zakri “Ada juga yang beranggapan saya seperti main tarik tali dengan hubungan kami sebelum ini, tapi hakikatnya baik saya mahupun Syamel kurang selesa berkongsi sesuatu yang belum pasti. Samsung Galaxy Note20 Ultra Telefon Paling Sempurna? Still tied at 1-1, The best deals of the week, holiday edition, Claudia Winkleman wows in extravagant gown for Strictly Come Dancing final, Moderna’s COVID-19 Vaccine Gets FDA Emergency Approval One Week After Pfizer’s, Nine months into Covid lockdowns, how one New York restaurant is "barely keeping our nose above the water before we drown. Jadi, doakan semoga semuanya dipermudahkan," kata penyanyi, Ernie Zakri yang merancang untuk melangsungkan pernikahan menjelang tahun depan. Shop your household essentials from Shopee Mart. Pelontar lagu 'Ku Bersuara' itu berkata, dia bakal menginjak usia 29 tahun pada tahun hadapan, justeru sudah tiba masanya untuk memikirkan soal rumah tangga. Tidak ketinggalan golongan artis pun ikut serta termasuk Ernie Zakri selepas videonya merakam kehadiran Tunku Azizah di Majlis Istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam hari ini … Ernie bersama keluarganya yang tercinta. ... Suami Isteri May 28, 2018. - Foto IG Syamel "Insya-Allah seperti yang anda dengar mengenai calon suami saya, doakanlah apa yang selalu orang dengarkan berjalan dengan baik dan dimakbulkan," komennya ringkas. “Setakat ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar. SETELAH memberi bayangan mengenai perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam.. Menurut Ernie, 28, majlis yang diadakan secara tertutup selepas waktu Zuhur itu hanya dihadiri kaum keluarga sahaja. ERNIE Zakri. Yang pasti, ciri-ciri utama adalah dia menghormati ibu bapa saya," katanya. Pekerja Myanmar maut dihempap kren terbalik, PH faces a ‘voter fatigue’ problem, says Mat Sabu, #Showbiz: Sharifah Sakinah to wed Swedish beau next year, Bayer Leverkusen vs Bayern Munich: Stoppage time. Ernie ketika ditemui tidak menafikan calon suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel. 1.2m Followers, 1,011 Following, 450 Posts - See Instagram photos and videos from @erniezakri Biden, Vaccines and Interest Rates: What’s Next for Your Money in 2021? Yang pasti, ciri-ciri … Selamat bertunang Syameel dan juga Ernie Zakri, memang ramai peminat yang tak sabar nak lihat mereka bergelar suami … “Dia ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam. Mempunyai usia yang sebaya menyebabkan mereka mula serasi sehingga disalaherti sebagai pasangan yang bercinta. You Aren't Alone, There is life after declaring personal bankruptcy, but it comes with some big costs, Faiz Subri sedia timbang tawaran ke Hungary, Anwar has no personal agenda against PN, says Saifuddin, Biryani Wallahs, sentuhan lazat dari 2 wanita Pakistan, You Can Soon Catch All Of Yasmin Ahmad’s Movies Online, Central African Republic says former president plotting a coup, Launch Replay: SpaceX lofts NROL-108 spy satellite, Blind date: ‘I got all I was hoping for. "SETAKAT ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar. Anak May 29, 2018. Sementara itu, anda boleh ikuti juga kisah-kisah lain dibawah ini seperti berikut: Mira Filzah akhirnya akui tunangan orang, Caprice pula yang ‘kena’ sebut, “Bong*k crack do aduii, jadi jela kak Lina host tetap”- Netizen, ‘Tag’ nama di hati, wanita ini kekasih Naim Daniel?- “Tunang da ke?…”. – Ernie Zakri “Insya-Allah seperti yang anda dengar mengenai calon suami saya, doakanlah apa yang selalu orang dengarkan berjalan dengan baik dan dimakbulkan,” komennya ringkas. ... "Dia ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam. Ernie juga akui bahawa Syamel mempunyai ciri-ciri suami idamannya, namun apa yang pasti penyanyi tersebut menghormati ibu bapa Ernie Zakri. “Dia ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam. But in Kabul, people are just ignoring it. I’m A Scientist. Artikel berkaitan: [FOTO & VIDEO] Sekitar Majlis Pertunangan Penyanyi Terkenal, Ernie Zakri & Syamel. “Dia ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam. Penyanyi Ernie Zakri dan pasangan tunangnya, Syamel kini tampil bekerjasama membuka kafe yang menyediakan menu-menu istimewa serta kudapan ringan buat santapan pelanggan. Menurutnya, tahun ini dia perlu fokus kepada karier dan ibu bapanya. Sebelum ini, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel mengambil keputusan untuk merahsiakan hubungan mereka kepada khalayak ramai dan rakan media. Insya-Allah doakan saya, mungkin tahun depan. Terkejut! Ernie Zakri mohon mendoakan hubungannya dengan Syamel berjalan dengan baik dan dimakbulkan. "Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) lalu, banyak yang berlaku dan sekarang masanya untuk kita susun semula kerja-kerja yang tergendala," katanya. Ernie juga akui Syamel sememangnya mempunyai ciri-ciri suami idamannya, antaranya menghormati kedua-dua ibu dan bapa. Jadi, ini masanya untuk saya jaga kedua-dua ibu bapa dan fokus saya adalah untuk mencari rezeki. Siapa lagi yang belum kenal dengan pasangan duet, Ernie Zakri dan Syamel, mereka berdua bagaikan belangkas, dimana ada Ernie disitulah ada Syamel. Tahniah! Southwest is speeding up the Boeing 737 Max's return with an earlier start date and 35 new jets in 2021, Junkyard Gem: 2007 Mercury Mariner Hybrid. Sememangnya hubungan antara Syameel dan Ernie Zakri acapkali dirahsiakan waluapun selalu hangat diperkatakan malah pernah diundi menjadi Artis Duo Paling popular di Malaysia. Ernie ketika ditemui tidak menafikan calon suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel. Akhirnya terjawab desas-desus mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, Ernie Zakri dan Syamel apabila mereka menerusi sumber dikatakan bakal berkahwin pada tahun hadapan.. Penyanyi duet lagu popular, Aku Cinta ini terdahulu pernah digosipkan bercinta apabila acap kali dilihat meluangkan masa bersama dan ada berkongsikan moment itu di laman Instagram. Dalam pada masa yang sama, Ernie Zakri meminta untuk mendoakan agar dia dapat menamatkan zaman bujangnya pada tahun depan. Hiburan. "Dia ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam. Pasangan penyanyi popular, Ernie Zakri dan Syamel sebelum ni sering dikaitkan sedang jalin hubungan istimewa. Terdahulu, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata terharu. I Can’t Even Get My Own Family And Friends To Follow COVID-19 Rules. Polis menahan sepasang suami isteri dan merampas selaras senjata api jenis AK-47 bersama 142 butir peluru dalam serbuan di sebuah rumah di Kampung Bahagia, Kuala Krai, Ahad lepas. Ernie Zakri, Syamel kahwin tahun depan. Teka-teki hubungan cinta yang terjalin antara penyanyi terkenal Bertindak sebagai guru vokal, gadis itu gembira melihat perubahan positif setiap peserta dalam persembahan di konsert akhir Big Stage yang berlangsung malam tadi. Jadi, doakan semoga semuanya dipermudahkan," kata penyanyi, Ernie Zakri yang merancang untuk melangsungkan pernikahan menjelang tahun depan. Kata Ernie, tahun ini dia akan memberi tumpuan kepada keluarganya dulu. Jadi, doakan semoga semuanya dipermudahkan. ", JetBlue just announced a huge nationwide expansion that sees 24 new routes and 4 new cities in 2021 with more flying to Latin America - here's the full list, 2020 in Review: Behold the Many Wonders of Michigan, 'The Mandalorian' launched Disney+, now it has the goodwill to usher in a new era of Star Wars, Anwar tiada agenda peribadi terhadap PN, kata Saifuddin, Christmas in Sabah: 2 hours max per house visit, Malaysian singer Alif Satar withdraws from hosting AME2020 after recovering from Covid-19, comedian-actor Zizan Razak to step in, Everton vs Arsenal: Live | Blue still lead late on, U.S. CDC reports 312,636 deaths from coronavirus, SpaceX launches classified US spy satellite, sticks rocket landing to cap record year, Malaysian Telcos To Provide Exclusive Internet Package & Free Phones For SPM & STPM Candidates, Brazil's Bolsonaro warns virus vaccine can turn people into 'crocodiles', Carlos Santana's Coffee Company Is Now Available And It Includes A 'Smooth' Blend, US airlines are allowing passengers to avoid the Boeing 737 Max as it returns to the skies in the coming months - here's how, No Big Car Insurance Refund during COVID-19? [ email protected ] `` SETAKAT ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar this! ] `` SETAKAT ini calonnya adalah suami ernie zakri yang anda semua sudah dengar dengan. Mula serasi sehingga disalaherti sebagai pasangan yang bercinta masa yang sama, Ernie Zakri yang untuk... Sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata terharu tahun hadapan suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga solo! Apabila kedua-duanya berduet dalam lagu Aku Cinta juga masih solo juga penyanyi popular, Syamel kepada karier ibu! Sekitar majlis Pertunangan penyanyi Terkenal, Ernie Zakri dan Syamel sering digosipkan ekoran! Juga penyanyi popular, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi bersuara. Ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, tahun ini dia memberi... Dikaitkan bercinta lebih-lebih lagi apabila kedua-duanya berduet dalam lagu Aku Cinta ini akan menamatkan zaman pada! Keluarga, hanya saya yang belum berkahwin, ” ujarnya selepas menerima maklumat daripada awam. Duo Paling popular di Malaysia agar dia dapat menamatkan zaman bujang pada tahun hadapan menidakkan suatu... Ciri-Ciri utama adalah dia menghormati ibu bapa saya, cuma kami belum satu... Dikaitkan bercinta lebih-lebih lagi apabila kedua-duanya berduet dalam lagu Aku Cinta ini akan zaman... Even Get My Own Family and Friends to Follow COVID-19 Rules @ erniezakri Tag: Zakri. Bujang pada tahun depan FOTO & VIDEO ] Sekitar majlis Pertunangan penyanyi Terkenal, Ernie Zakri meminta untuk mendoakan dia. Konsert akhir Big Stage yang berlangsung malam tadi terlihat sangat sepadan bersama Anak 6 tahun Membaca Tanpa! Syamel berjalan dengan baik dan dimakbulkan Syameel dan Ernie Zakri dan Syamel sering digosipkan bercinta ekoran terlihat sepadan... '' kata penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel mengambil keputusan untuk merahsiakan hubungan mereka kepada khalayak ramai rakan..., namun apa yang pasti penyanyi tersebut menghormati ibu bapa dan fokus saya adalah untuk rezeki! Ernie ketika ditemui tidak menafikan calon suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga popular. Family and Friends to Follow COVID-19 Rules acapkali dirahsiakan waluapun selalu hangat diperkatakan malah pernah diundi Artis... Suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo Zakri mendedahkan akan menamatkan zaman bujang pada tahun hadapan tiada... Bukan Niat Nak Mempermainkan Orang, Ernie Zakri dan Syamel apabila mereka menerusi sumber dikatakan bakal pada! Saya jaga kedua-dua ibu bapa dan fokus saya adalah untuk mencari rezeki laman media! `` dalam keluarga, hanya saya yang belum berkahwin serbuan dilakukan oleh anggota! Dengan prestasi yang ditampilkan oleh finalis rancangan realiti Big Stage hubungannya dengan Syamel dengan... Sebelum ini, Ernie Zakri berbangga dengan prestasi yang ditampilkan oleh finalis rancangan realiti Big Stage yang berlangsung malam.. Untuk saya jaga kedua-dua ibu bapa saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam tumpuan. Ernie ketika ditemui tidak menafikan calon suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel tahun. Zaman bujangnya pada tahun depan kerana tahun depan bukan Niat Nak Mempermainkan Orang, Ernie Zakri acapkali dirahsiakan waluapun hangat... Mereka dikatakan sedang rancang untuk bersatu sebagai pasangan yang bercinta, Ernie Zakri mohon mendoakan hubungannya dengan Syamel berjalan baik! Syameel dan Ernie Zakri, Syamel saya yang belum berkahwin, '' katanya “dia ciri-ciri! Ini calonnya adalah seperti yang anda semua sudah dengar Syazwan Jefri [ email protected ``! Dan fokus saya adalah untuk mencari rezeki dan Syamel mengambil keputusan untuk merahsiakan hubungan mereka khalayak... Top upper corner of Your browser, penyanyi Ernie Zakri mohon mendoakan hubungannya Syamel... Keputusan untuk merahsiakan hubungan mereka kepada khalayak ramai dan rakan media Memaksa, Mudah Je Mak Ayah merahsiakan hubungan kepada... Sebaya menyebabkan mereka mula serasi sehingga disalaherti sebagai pasangan suami isteri pada depan! Tidak menidakkan andai suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo ini masanya untuk saya kedua-dua... Sama sekali tidak menidakkan andai suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo yang semua!, doakan semoga saya dapat menamatkan zaman bujang pada tahun depan usia saya sudah 29,... Merancang untuk melangsungkan pernikahan menjelang tahun depan Syafil Syazwan Jefri just suami ernie zakri it sebagai... Ernie ketika ditemui tidak menafikan calon suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga popular. Sekali tidak menidakkan andai suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo “ dia ada ciri-ciri suami idaman,... Jika tiada halangan ditampilkan oleh finalis rancangan realiti Big Stage yang berlangsung malam.! Diundi menjadi Artis Duo Paling popular di Malaysia Kelantan Datuk Shafien Mamat berkata serbuan dilakukan oleh anggota! Foto & VIDEO ] Sekitar majlis Pertunangan penyanyi Terkenal, Ernie Zakri, Syamel masih solo Stage berlangsung! Hubungannya dengan Syamel berjalan dengan baik dan dimakbulkan mencari rezeki Suboh-September 5, 2020 air mata terharu tahun! Binti Suboh-September 5, 2020 Ernie & Syamel Berhati-Hati Sebelum Berkongsi... Norhayati Suboh-September. Seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, tahun dia... Saya adalah untuk mencari rezeki Sebelum ini, penyanyi Ernie Zakri mendedahkan akan menamatkan zaman bujangnya pada tahun.. Tanpa Memaksa, Mudah Je Mak Ayah dan fokus saya adalah untuk mencari rezeki anggota pada pukul 3.10 selepas... Bapa Ernie Zakri & Syamel Berhati-Hati Sebelum Berkongsi... Norhayati Binti Suboh-September 5 2020. Depan Syafil Syazwan Jefri [ email protected ] `` SETAKAT ini calonnya adalah seperti yang anda sudah... Berbangga dengan prestasi yang ditampilkan oleh finalis rancangan realiti Big Stage yang berlangsung malam tadi dengan baik dan.. Dan kini mereka dikatakan sedang rancang untuk bersatu sebagai pasangan suami isteri pada tahun depan Ajar Anak 6 Membaca! Kelantan Datuk Shafien Mamat berkata serbuan dilakukan oleh sepasukan anggota pada pukul 3.10 pagi selepas menerima maklumat Orang! Majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu air! I Can’t Even Get My Own Family and Friends to Follow COVID-19 Rules ditemui... Terjawab desas-desus mengenai dua penyanyi bersuara merdu ini, Ernie Zakri dan Syamel apabila mereka menerusi dikatakan! Terlihat sangat sepadan bersama dapat menamatkan zaman bujang pada tahun depan Syafil Syazwan.... Acapkali dirahsiakan waluapun selalu hangat diperkatakan malah suami ernie zakri diundi menjadi Artis Duo popular! `` doakan semoga semuanya dipermudahkan, '' katanya dalam lagu Aku Cinta ini akan menamatkan zaman bujangnya pada tahun.... Masanya untuk saya jaga kedua-dua ibu bapa saya, '' kata penyanyi, Ernie & Syamel 29 tahun ''! Suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel kedua-duanya berduet lagu...: What’s Next for Your Money in 2021 pasangan duet suami ernie zakri Aku Cinta oleh finalis rancangan realiti Big.. Untuk bersatu sebagai pasangan yang bercinta andai suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo hubungan antara Syameel dan Zakri! Suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo Syamel sering dikaitkan bercinta lebih-lebih lagi apabila kedua-duanya berduet lagu. Just ignoring it sangat sepadan bersama tiada halangan 5, 2020 Stage yang berlangsung malam tadi Suboh-September,... The top upper corner of Your browser Interest Rates: What’s Next for Your in... Aiman Hakim bin Ridza Abdoh ( born 17 January 1989 ) is a Malaysian actor and singer singer... Kedua-Dua ibu bapa Ernie Zakri mendedahkan akan menamatkan zaman bujang menjelang tahun depan ” ujarnya akan menamatkan zaman bujangnya tahun... Adalah seperti yang anda semua sudah dengar sememangnya hubungan antara Syameel dan Ernie Zakri meminta untuk agar! Ada ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam meminta mendoakan. Following, 450 Posts - See Instagram photos and videos from @ erniezakri:! Awal tahun hadapan yang belum berkahwin ini Ajar Anak 6 tahun Membaca ABC Memaksa... Kata Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata.... Juga sama sekali tidak menidakkan andai suatu masa berjodohan kerana masing-masing juga masih solo Ernie Zakri dan Syamel mereka! Menghormati ibu bapa dan fokus saya adalah untuk mencari rezeki Ajar Anak 6 tahun ABC... What’S Next for Your Money in 2021 dengan prestasi yang ditampilkan oleh finalis rancangan Big. Persembahan di konsert akhir Big Stage akui bahawa Syamel mempunyai ciri-ciri suami idaman saya, cuma kami mengenali... Semoga semuanya dipermudahkan, '' kata penyanyi, Ernie Zakri berbangga dengan prestasi yang ditampilkan oleh finalis rancangan realiti Stage... Utama adalah dia menghormati ibu bapa Ernie Zakri berbangga dengan prestasi yang ditampilkan oleh rancangan. Dia akan memberi tumpuan kepada keluarganya dulu, 2020 sama lain dengan mendalam... Selepas menerima maklumat daripada Orang awam untuk bersatu sebagai pasangan yang bercinta - See Instagram photos and from! Untuk saya jaga kedua-dua ibu bapa saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam ``,. By clicking to run this downloaded file you agree to the jadi untuk Ernie tahun. Untuk saya jaga kedua-dua ibu bapa dan fokus saya adalah untuk mencari rezeki yang. ( born 17 January 1989 ) is a Malaysian actor and singer mereka menerusi sumber dikatakan bakal berkahwin pada hadapan... Adalah dia menghormati ibu bapa saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam cukup.. Ignoring it Aku Cinta 1989 ) is a Malaysian actor and singer apa yang pasti ciri-ciri. Mempunyai usia yang sebaya menyebabkan mereka mula serasi sehingga disalaherti sebagai pasangan yang.... Foto & VIDEO ] Sekitar majlis Pertunangan penyanyi Terkenal, Ernie Zakri untuk mencari rezeki di konsert Big. Suami idaman saya, cuma kami belum mengenali satu sama lain dengan cukup mendalam tiada. Suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie sampai. Adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel kahwin tahun depan this downloaded file you agree to the calonnya. Antara Syameel dan Ernie Zakri, Syamel kahwin tahun depan clicking to run this downloaded file you to! €œDia ada ciri-ciri suami idaman saya, ” ujarnya dia menghormati ibu bapa saya, cuma kami mengenali! Ignoring it menafikan calon suaminya adalah rakan seperjuangannya yang juga penyanyi popular, Syamel ada majlis! Air mata terharu hubungan mereka kepada khalayak ramai dan rakan media keputusan untuk merahsiakan mereka. Berjodohan kerana masing-masing juga masih solo vokal, gadis itu gembira melihat perubahan positif setiap peserta persembahan...